Bøger / faglitteratur / øvelser

Hvad vil du virkelig?


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Selvhjælp til mennesker, der ønsker at realisere det liv de drømmer om. Med råd og konkrete redskaber.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2014

af

af

Merete Trap

d. 13. jan. 2014

Her kommer en selvhjælpsbog om at realisere sine livsdrømme, skrevet af de populære coaches Sofia Manning og Mie Kaae. Bogen henvender sig til den store læserskare af selvhjælpsbøger, der ønsker inspiration og redskaber til at opnå deres drømme.

I denne bog giver de to populære coaches, Sofia Manning og Mie Kaae, bud på og redskaber til, hvordan man kan opnå sin livsdrøm. Forfatterne tager udgangspunkt i deres eget liv, og fortæller hvordan de har opnået deres drømme. Bogen er delt op i 11 kapitler, med overskrifter som "at vælge en livsvej" og ""vejen til dit rette element", som leder hen til den pointe, at man selv har et ansvar for at få det liv som man drømmer om. Bogen kan læses som inspiration, men byder også på konkrete redskaber til at nå sit mål. Bogen er i et lækkert og lettilgængeligt layout og er skrevet i en positiv og optimistisk tone. Sofia Manning og Mie Kaae ejer sammen Manning Inspire, og deres foredrag har inspireret mange danskere. Som Sofia Mannings andre bøger, vil også denne få mange læsere.

Denne bog kan sammenlignes med andre selvhjælpsbøger, der fokuserer på personlig udvikling, som fx Hvad venter du egentlig på?, 2009, også af Sofia Manning. Af nyere titler findes fx Find din gnist, 2012 af Henning Daverne.

En inspirerende selvhjælpsbog med inspiration og redskaber til, hvordan man opnår det liv man drømmer om. Der er en stor læserskare til denne type bøger, og herværende udgivelse vil også blive populær blandt læsere af selvhjælpsbøger.