Bøger / faglitteratur

Hvis dit liv var et køkken : topchefens personlige værktøjskasse


Beskrivelse


Handler om forfatterens vej til tops på job og i sit eget liv. Indeholder værktøjskasse med konkrete øvelser og spørgsmål, som andre kvinder kan bruge til at tage styringen i deres liv og nå deres drømme.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. mar. 2012

af

af

Katja Larsen

d. 26. mar. 2012

En guide til hvordan især kvinder, når sine drømmes mål.

Pernille Spiers-Lopez tog til USA som ung iværksætter, har været global HR-manager i IKEA, Nordamerika, med ansvar for 135.000 ansatte og er i dag på frivillig time out. En time out der bruges på bestyrelsesposter i bl.a. Save the Children US og Coop. Hvis dit liv var et køkken handler om at komme til tops - ikke nødvendigvis på jobbet, men i livet. Spiers-Lopez ønsker at inspirere læseren til at finde den rigtige position i sit liv. Dette kræver bl.a. planlægning og mod. Man skal hvile i sig selv og turde gå efter sine drømme. Samtidig kræver det, at man planlægger sit liv. Bogen er Spiers-Lopez' personlige rejse til tops, men mest af alt hendes værktøjskasse med konkrete øvelser og spørgsmål, som læseren kan bruge og stille sig selv - og herigennem finde den rigtige plads i livet. Bogen er let at gå til, og øvelser og råd er sat op i overskuelige bokse efter hvert afsnit.

Af bøger om andre kvindelige topchefer kan nævnes Stine Bosse : Det handler om at turde, samt Kvinder med power og pondus som handler om personlig troværdighed og det at tage lederskabet på sig.

En udmærket guide der viser hvordan Pernille Spiers-Lopez kom til tops på jobbet og i sit eget liv - og ikke mindst hvordan andre kvinder kan tage styringen i deres liv og nå deres drømme.


Berlingske tidende

d. 6. maj 2012

af

af

Henrik Ørholst

d. 6. maj 2012