Bøger / faglitteratur / biografier

Hvis man ikke sigter, kan man heller ikke ramme : historien om Søren Møller og Fredericia Teaters umulige succes


Beskrivelse


Om Fredericia Teater og teaterdirektør Søren Møller (f. 1971) fortalt i tre dele: kronologisk afsnit om Søren Møller og teatret under hans ledelse, præsentation af andre centrale aktører, og afsnit om musicalformatets udvikling og skabelsen af det kreative miljø bag teatret.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2018

af

af

Per Månson

d. 23. aug. 2018

At Fredericia Teater er blevet en stor global aktør på musicalscenen skyldes ikke mindst den determinerede direktør, Søren Møller, hvis historie fortælles i denne bog. For både teaterinteresserede og kulturelle entreprenører.

Christian Have er kommunikationsdirektør og Elbech ansat i hans firma. Have er desuden mangeårigt bestyrelsesmedlem i Fredericia Teater. Bogen er delt i tre afsnit: Først et kronologisk om Søren Møller og teatret under hans ledelse, dernæst en præsentation af andre centrale aktører, og slutteligt et afsnit især om musicalformatets udvikling og skabelsen af det kreative miljø bag teatret. Det er historien om et lukningstruet provinsteater, der med kompromisløs styring og retningssans har udviklet sig til en af de helt store aktører i dansk teaterliv og til også at spille en international rolle som partner til bl.a. Disney-koncernen.

Det er en velskrevet, spændende og perspektiverende bog, der nok mest har lokal interesse, men også har bud til alle, der beskæftiger sig med kultur på højt om ambitiøst plan.

Stort set samtidig udkommer Det er forestillingen, der er stjernen, der har en del overlap, men fokuserer mere på selve produktionerne.