Bøger / skønlitteratur / roman

I lige linje


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En motionscyklist dør i hvad politiet betegner som en ulykke, men den afdødes bedste ven mener, at der er tale om mord. Da vennen pludselig bliver myrdet, tager detektiven Dan Sommerdahl motionscyklistens død op igen - for de må da hænge sammen.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 17. juni 2016

I dette syvende bind i krimiserien om Dan Sommerdahl er vi tilbage i Christianssund, hvor den skaldede detektiv huserer. For læsere af de tidligere bind i serien, men nye læsere kan også være med her.

Dan Sommerdahls mor er kommet på plejehjem og gennemgangen af hendes ting, leder Dan på sporet af den far, som han aldrig har kendt. Også enken efter motionscyklisten Lars-Erik Snapp, der tre måneder tidligere døde i en ulykke, Eva Nielsen leder efter nogen; hendes datter dukkede ikke op til farens begravelse, og Eva beder Dan om hjælp med at få hende i tale. Lars-Eriks ven Bent Gørding er overbevist om, at Lars-Erik blev myrdet, så da Bent selv bliver myrdet under en fisketur, kigger både Dan og politiet igen på Lars-Eriks død. Dan Sommerdahl bor i den fiktive sjællandske by Christianssund, hvor livet som single har sat sig sine spor, og Dan synes at være på kanten en endnu en depression. Udsigten til at være med i opklaringsarbejdet sammen med vennen efterforskningschef Flemming Torp får dog det hele til at se lidt lysere ud for Dan.

En krimi med stor fokus på personerne og specielt Dan Sommerdahls liv. Opklaringsarbejdet forløber forholdsvist roligt og bliver først for alvor spændende til sidst.

Anna Grues krimier ligger indenfor samme cirkel som fx Sara Blædel men indholder lidt mere landidyl.


litteratursiden.dk

d. 24. juni 2016

af

af

Helle Post

d. 24. juni 2016

Den skaldede detektiv får kam til sit hår, når han skal opklare to mystiske dødsfald i Anna Grues nye og medrivende krimi, hvor gammeldags detektivarbejde er i højsædet. Skøn og stemningsfuld krimi, d...


Politiken

d. 24. juni 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 24. juni 2016


Weekendavisen

d. 8. juli 2016

af

af

Katinka Bruhn

d. 8. juli 2016