Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

I love nem vegetarisk : 85 hurtige gode vegetariske retter


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

God grøn mad ; Hvorfor? derfor sådan ; Super lækre salater ; Rigtig hurtig mad ; Gode grønne gryder ; Knap så hurtig mad ; Varme fyldige supper ; Varmt bagværk og brød ; Basis opskrifter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juli 2012

af

af

Christine Christensen

d. 25. juli 2012

Dejlig vegetarisk kogebog til alle, der ønsker at spise vegetarisk eller bare til dem, der ønsker at supplere deres normale kost med flere grøntsager.

Forfatteren er kendt fra en lang række koge- og bagebøger og har her kastet sig over en vegetarisk kogebog. Bogen er gennemillustreret med lækre billeder og opskrifterne er lette og indbydende. Alle hverdagsopskrifter er beregnet til 2 personer, hvilket gør det let at gå til, hvis man lige er flyttet hjemmefra eller er den eneste vegetar i familien. Bogen indeholder 80 opskrifter fordelt på emnerne: Rigtig hurtig mad, Fyldige salater, Supper, Gode gryder, Knap så hurtig mad og Varmt brød. Bagerst er der en række basisopskrifter på fx tilbehør, hjemmelavet mayonnaise, dressinger osv.

Bibliotekerne har mange lækre vegetarkogebøger fx Vild med vegetar af Louisa Lorang, eller den nye Grønt grundkøkken af bl.a. Nikolaj Kirk. Denne kogebog kan supplere med sin overskuelige opbygning og fine variation af retter.

Bogen har lækre retter samt anvisninger på gode smutveje til enkel og god mad i hverdagen. Dens fokus er smagfulde retter med få ingredienser og kan med sine fine og indbydende fotos inspirere til en ugentlig vegetardag eller bare øget fokus på bælgfrugter, grøntsager og godt brød.