Bøger / skønlitteratur / roman

Inden du går - vil du så ikke blive lidt længere


Beskrivelse


En skilsmisse efterlader Gry med smerten over at undvære sine børn hver anden uge og tomheden i singlelivet. Langsomt kommer hun på benene igen, så kærligheden og glæden igen bliver en del af livet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2017

af

af

Marianne Majgaard Jensen

d. 29. aug. 2017

En skilsmisse efterlader Gry med smerten over at undvære sine børn hver anden uge og tomheden i singlelivet. Langsomt kommer hun på benene igen, så kærligheden og glæden igen bliver en del af livet. God hverdagsrealisme med et twist af humor til læselystne kvinder +30.

Gry bor med mand og børn i et område med velstillet middelklasse, hvor BMI og boligindretning er væsentlige emner. Hun bliver skilt, flytter og skal finde sig til rette som single med delebørn. Savnet af børnene er det værste, men hun trives heller ikke med singlelivet og tumler rundt med desperate byture og netdating. Efterhånden begynder hverdagen med og uden børn dog at fungere, og samtidig er det vist alligevel ikke helt umuligt at finde kærligheden igen. Karin Heurlin, f. 1976, har skrevet flere biografier. Dette er hendes første roman.

Romanen bruger det bedste fra god underholdning: Godt drive, fint sprog, troværdige karakterer og et skarpt blik for hverdagen som savnet ved at undvære børnene, frustrationen over at eks'en igen har glemt at aflevere den ældstes biblioteksbog og den altopslugende smerte, når den yngste bare græder "Mor, mor, mor", når han skal afleveres. Ofte er der en god portion ironi og humor, fx i beskrivelsen af de idelige facebook-opdateringer og i reglerne for social adfærd blandt de velstillede naboer.

Samme tone og målgruppe som Heurlins selvbiografiske Hvornår er det min tur til at skrige?Singleslinger eller Dorte Holm SingleslingerSamme tone og målgruppe som Heurlins selvbiografiske Hvornår er det min tur til at skrige? eller Dorte Holm .