Bøger / faglitteratur / erindringer

Indiens spirituelle visdom. Nyt bind 1 : Om at søge efter lykken og sandheden om livet hos indiske guruer og palmebladsastrologer


Beskrivelse


En personlig beretning om mødet med indiske palmebladsastrologer og fire indiske guruer, samt om hvilken betydning rejsen til Indien efterfølgende fik for forfatterens liv.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 18. maj 2017

Om forfatterens skelsættende oplevelser i mødet med guruer og palmebladsastrologer i Indien. Bogen henvender sig til interesserede i Indiens filosofi og spiritualitet.

Personlig beretning om mødet med palmebladsastrologer og fire indiske guruer, og om den betydning rejserne til Indien og kontakten til guruerne har fået for Lisbeth Ejlertsens liv. Bogen indleder med en kort indføring i Indiens spirituelle arv og kultur. Resten af bogen handler om LE's oplevelser med guruerne og astrologer, herunder meditationssystemet Sahaj Marg, i hvilket meditation kombineres med transmission fra en mester. Adresser på guruer, hjemmesider og QR-koder til mere information. Sort-hvide fotos. Litteraturliste.

Guldgrube af information med et førstehåndsindtryk af påvirkningerne af Indiens spiritualitet på en vesterlændings liv. Det er en åbenhjertig og ærlig beretning med magiske øjeblikke og konkrete facts for de, der vil udsøge sig en mester, og følge den samme sti. Velskrevet og spændende læsning med god introduktion til begrebet heartfulness.

1. udgave udkom i 2003. Bogen har fået et nyt efterskrift om Charis efterfølger og heartfulness. Der er foretaget opdateringer i hele bogen, og den dækker nu forfatterens 20 rejser til Indien og hendes spirituelle udvikling. Et bind 2 med undertitlen "22 år med mesteren og hjertets vej - heartfulness" udkommer i 2017. Der findes ikke andre bøger om palmebladsastrologer på dansk.


Religion

2018, nr. 2

af

af

Finn Stefánsson

2018, nr. 2


Nyt aspekt

Årg. 49, nr. 4 (2017)

af

af

Jesper Ovesen

Årg. 49, nr. 4 (2017)