Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for innovation i organisations- og arbejdslivet: ledere, medarbejdere, politikere - ja, alle med interesse i samfundsanliggender. Men en af bogens intensioner er, at forskere og konsulenter giver hinanden inspiration. Og da niveauet er pænt højt, vil bogen nok navnlig finde sine læsere i sidstnævnte gruppe.
Antologiens 2 redaktører er begge uddannede cand.psych.'er og har erfaring som konsulenter/specialister. Det samme kan siges om alle bogens bidragydere. Så der er som altid, når det gælder Dansk Psykologisk Forlag, tale om velunderbygget stof. Innovationspsykologi er et noget flydende begreb. Bogens kapitler åbner op for forskellige definitioner, anvendelser og praksisser. Men innovation betegner under alle omstændigheder en bevægelse, som til enhver tid vil være præget af den særlige situation og sammenhæng, den finder sted i. Bogens kapitler viser en vifte af praksisteoretiske sammenhænge, hvor innovationen spiller en rolle. Bogen viser således mange diskurser for innovation, og hvordan den påvirker og påvirkes af organisationens medspillere. Bogens kapitler kan læses uafhængigt af hinanden.
Bogen minder om andre i forlagets serie om erhvervspsykologi, men er den første bog på dansk som behandler emnet innovationspsykologi.
En antologi, hvor en række fagfolk sætter fokus på begrebet innovationspsykologi, og hvordan det sætter spor i private og offentlige virksomheder. Bogen er på universitetsniveau.