Bøger / skønlitteratur / roman

Isdronningen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Smukke Catherine Everleigh forsøger ihærdigt at drive familiens auktionshus videre på trods af sin brors underslæb. Men en enlig kvinde har ingen rettigheder i 1880'ernes London uanset hvor klog, hun end er.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 13. maj 2019

Smukke Catherine Everleigh forsøger ihærdigt at drive familiens auktionshus videre på trods af sin brors underslæb. Men en enlig kvinde har ingen rettigheder i 1880'ernes London uanset hvor klog, hun end er. Victoriansk romantik og erotik for især kvindelige læsere.

Catherine vil under ingen omstændigheder giftes, og dermed tvinges til at adlyde en ægtemands ønske om en hjemmegående hustru. Hun har ellers bejlere nok på grund af sit smukke ydre, men endnu har ingen set forbi dette og forelsket sig i hendes visdom, selvstændighed og kløgt. Catherines svigefulde bror forsøger at tvinge hende til ægteskab, så han uforstyrret kan sælge det velrenommerede auktionshus. Catherine udtænker en plan om et proforma ægteskab med forbryderkongen Nicholas O'Shea. Men han viser sig desværre at være både reel og umådeligt tiltrækkende.

Her er alt, hvad hjertet kan begære: En smuk, selvstændig kvindelig hovedperson, der kæmper for sin selvstændighed; En umådeligt tiltrækkende mand, der kæmper for bedre forhold for de svageste i samfundet og ikke mindst dramatik og rænkespil. Skøn underholdning tilsat masser af erotik i denne 4. del af "Letsindighedens love", som startede ud med Sommerskandalen.

Læs også Lisa Kleypas' "Craven-serien", der starter med Lilys længsel.