Bøger / faglitteratur / kogebøger

Italiensk


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kogebog med italiensk mad, primært pastaretter og pizzaer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2010

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 25. feb. 2010

Disse 2 små kogebøger, som er udkommet i serien Gyldendals små kogebøger, henvender sig til dem, der ønsker en hurtig, handy og overskuelig kogebog inden for et bestemt emne - her supper og italiensk mad.

Ligesom alle de andre bøger i serien Gyldendals små kogebøger er disse 2 også tidligere udgivet for COOP i serien Let og lækkert. Forfatteren til disse 2 er Morten Køster, som er kok og restauratør, og som udover disse bøger, også har udgivet en anden kogebog med supper, 40 supper og været medudgiver på Danmarks bedste spisesvampe. I den italienske kogebog er der 26 forskellige opskrifter, heraf mange af de klassiske: tomatsalat med mozzarella og basilikum, lasagne, penne alla carbonara og tiramisu. i bogen med supper bliver der præsenteret 23 supper i alt, også her er de fleste "klassikere": champignonsuppe, kold avocadosuppe og gazpacho. Opskrifterne er lette at følge og de fleste af ingredienserne hører til basisvarerne i køkkenet eller de er lette at skaffe.

Bibliotekerne har allerede rigtig mange kogebøger med supper og italiensk mad.

Små fine kogebøger, hvis opskrifter er nemme at følge, men i bibliotekssammenhæng synes jeg ikke, de bidrager med noget nyt. Her er temaerne så rigeligt dækket ind i forvejen.