Bøger / faglitteratur / sygehistorier

Jeg døde for at vågne op : en læges rejse til efterlivet og den visdom, han bragte med tilbage


Beskrivelse


Narkoselægen Rajiv Parti troede ikke på liv efter døden, før han selv var ude for en nærdødsoplevelse. Oplevelsen ændrede hans liv radikalt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2017

af

af

Louise Hede

d. 2. juni 2017

Narkoselægen Rajiv Parti troede ikke på liv efter døden, før han selv var ude for en nærdødsoplevelse. Oplevelsen ændrede hans liv radikalt. For læsere af spirituelle bøger og biografier.

Rajiv Parti havde en succesfuld karriere som narkoselæge i USA. Han levede et liv i luksus med sin familie, samtidig med at han var kølig og distanceret overfor sine patienter. Da Parti selv kom på operationsbordet som følge af en kræftsygdom, fik han en ud af kroppen-oplevelse. Derudover blev han budt velkommen af engle og sin afdøde far, der førte ham igennem himlen og helvede. Da Parti vågnede op igen, ændrede han sit liv fuldstændigt. Han forkastede sit materielle overflod og sagde sit job op, for at åbne en holistisk sundhedsklinik. Samtidig betød ændringen også et bedre forhold til familien. Bogen er med forord af forfatteren Raymond A. Moody.

Der findes mange fortællinger om personers nærdødsoplevelser, og hvordan det har ændret deres liv. Partis historie følger trop på denne liste. For de læsere der går op i det spirituelle, og især et holistisk syn på smertelindring, vil bogen være et hit. For de mere kritiske læsere, vil den virke for amerikaniseret med sin fantastiske fortælling om et liv i overflod, der bliver bortkastet efter mødet med engle i himlen.

Møde med lysetLivet efter livet er en historie meget lig Partis. Derudover er det oplagt at læse Raymond A. Moodys klassiker Livet efter livetMøde med lyset er en historie meget lig Partis. Derudover er det oplagt at læse Raymond A. Moodys klassiker .


Kristeligt dagblad

d. 20. juni 2017

af

af

Dorte Washuus

d. 20. juni 2017