Bøger / faglitteratur / barndomserindringer

Jeg finder altid hjem


Beskrivelse


Influencer, blogger og skribent for Elle, Rebecca Laudrup (f. 1994) fortæller om sine mange barndomshjem rundt om i verden og om at prøve at skabe et hjem, selvom det altid flytter sig. Om at have rod i en tryg familie, selvom de fysiske rammer konstant skiftes ud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2019

af

af

Louise Urban Andersen

d. 10. maj 2019

Influencer og blogger Rebecca Laudrup fortæller om sine mange barndomshjem rundt om i verden. Bogen kan læses af yngre kvinder.

Rebecca Laudrup er datter af Danmarks bedste fodboldspiller gennem tiderne, Michael Laudrup. Men hun er også blogger, influencer, uddannet stylist, og så skriver hun for magasinet ELLE. Laudrup fortæller om det at være barn af en berømt far, med alt hvad dertil hører. Hun fortæller om det svære i at flytte fra sted til sted, hvor man må vinke farvel til nye venner, men at det også giver en stor forståelse for kulturer og andre mennesker. Det er fortællingen om at prøve at skabe et hjem, selvom det altid flytter sig. Da hun blev voksen, blev hun ved med at flytte sig. Først til Paris, siden til Hongkong med sin mand og til slut London, hvor hun uddannede sig til stylist. Hun beretter om at droppe sine egne skuespillerdrømme, fordi hun gennem sin far har set bagsiden af medaljen ved at være berømt.

En fin bog, der fortæller om at have rod i sin trygge familie, selvom de fysiske rammer konstant skiftes ud. Laudrup giver et kærligt portræt af sin familie.

Hendes fars berømmelse og den anden side af medaljen kan man bl.a. læse om i Ambassadøren.