Bøger / skønlitteratur / digte

Jeg stiger på en bus ud til Gellerup


Beskrivelse


Digte om livet i Gellerup.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2015

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 21. apr. 2015

Digte om livet i Gellerup skrevet af forfattere der alle har et tilhørsforhold til Gellerup, og af unge fra området. Til interesserede i livet i Gellerup og de kunstneriske kræfter der er der.

Kan litteraturen trives blandt beton og højhuse? Denne bog gør forsøget. Bogen er skrevet af Mads Mygind og unge fra forskellige skoler i Gellerup. Bogen er en del af serien "Små bjerge af beton". Serien er resultatet af et samarbejde mellem med Aarhus Litteraturcenter, forfattere der alle har et tilhørsforhold til Gellerup og unge der bor i området. I digtform fremstiller Mygind oplevelser han har haft i sin ungdom i Gellerup og turen til bydelen i bus.

Rigtig fine digte der emmer af lokalkendskab, had og kærlighed til en bydel mange har holdninger til, men som de færreste rigtig kender.

Bogen minder om udgivelser fra forskellige forfatterskoler og skriveværksteder som OrdTaxagrøntDet ser sort ud, Taxagrønt og Det ser sort ud. Men forskellen er her at det er unge der har hjulpet forfatterne og ikke omvendtBogen minder om udgivelser fra forskellige forfatterskoler og skriveværksteder som Ord, og Det ser sort ud. Men forskellen er her at det er unge der har hjulpet forfatterne og ikke omvendtBogen minder om udgivelser fra forskellige forfatterskoler og skriveværksteder som Ord, Taxagrønt og . Men forskellen er her at det er unge der har hjulpet forfatterne og ikke omvendt.


Standart

Årg. 29, nr. 3 (2015)

af

af

Mads S. Sandager Jonasson

Årg. 29, nr. 3 (2015)Informationer og udgaver