Bøger / skønlitteratur til børn / rim

Jens Hansens sjove bondegård : en sjov bog med vinduer og overraskelser!


Beskrivelse


Billedbog med rimet tekst. Jens Hansens bondegård er fyldt med skøre dyr. Kig ind ad vinduerne og se hvad de har fundet på, fx en hest, der danser ballet -.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2020

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 11. juni 2020

Pegebog om Jens Hansens bondegård og alle dyrene, med vinduer som du kan kigge ud og ind af. For børn på 1-3 år og deres voksne.

Baseret på sangen "Jens Hansens bondegård" er her en pegebog med sider i kraftigt pap, hvor nogle firkanter er udstandsede på hver side, som vinduer. Vi kan kikke ind i bondegården, og se hvad dyrene gør når Jens Hansen pløjer sin mark. Hesten danser ballet, og hopper rundt. Anden bager brød og kager, når Jens Hansen fodrer høns. Jens Hansen maler hegnet hvidt, og i mens så maler grisene portrætter af hest, ko og kat.

Bogen virker let fjollet, og det kan være svært, at se en egentlig sammenhæng til den kendte børnesang. Det virker lidt konstrueret, men titlen vil sikkert være let genkendelig hvis man kender sangen.

Sangen om Jens Hansens bondegårdTørke i mudderpølen findes i (Sang-flap maxi) af Dina Gellert. Universet "" bruges også i fire andre billedbøger, fx Tørke i mudderpølenSangen om Jens Hansens bondegård findes i Jens Hansens bondegård (Sang-flap maxi) af Dina Gellert. Universet "Jens Hansens bondegård" bruges også i fire andre billedbøger, fx .Informationer og udgaver