Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Jul med perleplader


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hobbybog med julemotiver lavet i plastikperler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2012

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 10. okt. 2012

Jul med perleplader - er en familiehobbybog med ideer til julefigurer lavet i plastikperler. Til inspiration for børn og deres voksne - fra 4 år.

De fleste pædagoger, forældre og børn har modtaget plastikperlefigurer i alverdens former af ungerne. Alle kender vi de små plastikperler og plader, som når strygejernet har været på, kan hænges op/ sættes på magneter/ bruges til nøgleringe etc. Grete Bendixen er forfatter til bogen. Hun fortæller i forordet, hvordan hun sammen med sin 5-årige datter kom i gang med at udtænke forskellige julemotiver. Familiens juletræ skulle det år udelukkende pyntes med plastikfigurer. Det projekt endte ud i denne bog, hun har udarbejdet i samarbejde med fotograf Claus Dalby. Bogen har et flot layout - der er flag, hjerter, stjerner, nisser og andre motiver, der hører julen til. Børnene behøver blot at tælle perler for selv at lave motivet. Teksten er sat ved billedet og henvendt til den voksne. Der er små tips om strygning af perler og farvevalg. Man kan se flere opslag fra bogen på forlagets hjemmeside.

Bibliotekerne har ingen bøger udelukkende omhandlende perleplademotiver.

Hobbybog til inspiration for voksne og børn fra 4 år. Mangler man nye ideer til motiver lavet i plastikperler, kan man blive inspireret her. Bogen anbefales til børnebiblioteket.