Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kærlighedens tao : den gamle kinesiske vej til sanselig lykke


Beskrivelse


Den ældste bog om den kinesiske vej til sanselig lykke, "Su Nüe Qing". Henvender sig til voksne med interesse for elskovskunst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2021

af

af

Hamide Kara

d. 3. dec. 2021

Den ældste bog om den kinesiske vej til sanselig lykke, "Su Nüe Qing". Henvender sig til voksne med interesse for elskovskunst.

Den norsk-kinesiske forfatter, Henning Hai Lee Yang, stammer fra en af Kinas mægtigste familier og gendigter her "Kærlighedens Tao", som er en 4000 år gammel kinesisk sexinstruktionsbog. Bogen baserer sig på Den Gule Kejsers dialog med en af hans kvindelige rådgivere, om hvordan manden og kvinden kan tilfredsstille hinanden, hvorfor bogen også kaldes "den frimodige kvindes bog". Bogen indledes med forord skrevet af Hugo Hørlych Karlsen og fortsætter med beretning om Huang Di, Den Gule Kejser, som levede omkring 2637 f.Kr., regnes for at være kinesernes stamfar og som lærte kineserne seksuelle færdigheder. Forfatteren skriver, at harmoni mellem yin(kvinden) og yang(manden) forudsætter, ikke kun videreførelse af slægten men også, at man nyder livet. Bogens mange illustrationer stammer fra det sene Ming Dynasti (17. årh.) og sidst i bogen finder man info om forfatteren.

En gammel sexinstruktionsbog, som er gendigtet med et moderne og lettilgængeligt sprogbrug. Det taoistiske verdensbillede, de mange fordele ved sanselig lykke og viden om sexlivet formidles letforståeligt.

Andre titler om elskovskunst er fx Den ny Kama SutraDen duftende haveHelende tantraSexuel kung fu, Den duftende have, Helende tantra : vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase og Sexuel kung fu : taoistisk elskov - vejen til et langt og sundt livAndre titler om elskovskunst er fx Den ny Kama Sutra, , Helende tantra : vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase og Sexuel kung fu : taoistisk elskov - vejen til et langt og sundt livAndre titler om elskovskunst er fx Den ny Kama Sutra, Den duftende have, : vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase og Sexuel kung fu : taoistisk elskov - vejen til et langt og sundt livAndre titler om elskovskunst er fx Den ny Kama Sutra, Den duftende have, Helende tantra : vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase og : taoistisk elskov - vejen til et langt og sundt liv.