Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kalanthas hjerte


Beskrivelse


En sidste gang må Sebastian rejse til Tir-Nazral for at redde denne verden fra Evendale-familien og Tazkaran-slægten. Episk fantasyfortælling for børn og unge i alderen 12-15 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2022

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 16. sep. 2022

En sidste gang må Sebastian rejse til Tir-Nazral for at redde denne verden fra Evendale-familien og Tazkaran-slægten. Episk fantasyfortælling for børn og unge i alderen 12-15 år.

6. og afsluttende bind i fantasyserien "Stjernekrønikerne". Efter den dramatiske rejse til Naesala holder Sebastian lav profil i sin egen verden, men snart sender heksen Ulva ham ud på en sidste rejse for at finde Kalanthas hjerte. Med på rejsen er Sebastians kæreste Thiyaranah og hans ærkefjende Ilder. Som repræsentanter for Evendale-familien og Tazkaran-slægten er Sebastian og Ilder nødt til at lægge deres fjendskab på hylden for at samarbejde om at redde Tir-Nazral. Men hvem er den legendariske Kalanthas og hvor findes dens hjerte?.

En utrolig flot afslutning på en meget ambitiøs fantasyfortælling. Viklet ind i et virvar af tungeknækkende navne på steder, personer, verdener og væsner, får vi de sidste brikker i et velstruktureret episk plot, som man kun kan tage hatten af for. Nye læsere bør ikke begynde her, men har du fulgt Sebastian gennem seriens forrige bind, så må du ikke snyde dig selv for denne finale.

Andre episke fantasyfortællinger kunne være SpellslingerDe tre tyste - beskytterenJernprøven, der er første bind i en westerninspireret fantasyserie, trilogien "De tre tyste", hvor første bind hedder De tre tyste - beskytteren, eller troldmandsserien Magisterium, hvor første bind hedder JernprøvenAndre episke fantasyfortællinger kunne være Spellslinger, der er første bind i en westerninspireret fantasyserie, trilogien "De tre tyste", hvor første bind hedder , eller troldmandsserien Magisterium, hvor første bind hedder JernprøvenAndre episke fantasyfortællinger kunne være Spellslinger, der er første bind i en westerninspireret fantasyserie, trilogien "De tre tyste", hvor første bind hedder De tre tyste - beskytteren, eller troldmandsserien Magisterium, hvor første bind hedder .