Bøger / faglitteratur / opskrifter

Karen Klarbæks hæklede tæpper


Beskrivelse


Opskrifter på 10 enkle tæpper, bl.a. babytæpper, blomstertæpper, zig-zag tæpper og granny square tæpper, med tydelige trin for trin vejledninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2018

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 5. nov. 2018

2 enkle og let tilgængelige hæklebøger med tæpper og juleting. Til alle der holder af at hækle og gerne vil i gang med overskuelige projekter.

Karen Klarbæk har sin egen hjemmeside www.karenklarbaek.dk, sin egen garnbutik og ikke mindst sine egne garnmærker. Hun har tidligere udgivet flere hækle- og strikkebøger, og her to hæklebøger om hhv. tæpper og små juleting. I "Karen Klarbæks hæklede tæpper" findes opskrifter på 10 fine tæpper, bl.a. babytæpper, blomstertæpper, zig-zag tæpper og granny square tæpper mv. I "Karen Klarbæks julekalender" er der 24 opskrifter på små hæklede juleprojekter. Der er både små og lidt større projekter; bl.a. hjertegrydelapper, nissehuer, kræmmerhuse, stjerner, kringler, flag, engle og mange flere juleting.

Opskrifterne i "Hæklede tæpper" har tydelige trin for trin vejledninger, der er lette at følge, mens opskrifterne i "Karen Klarbæks julekalender" er knap så overskuelige. Er man vant til at hækle er det dog intet problem. De mindre projekter er oplagte at kaste sig over for begyndere, mens de mere erfarne hæklere hurtigt kan få produceret hele julekalenderen. De mange små juleting er bl.a. oplagte som pynt på træet eller på julegaver. Begge bøger er rigt illustreret i farver.

I Hæklede tæpper & plaiderJulehæklerier er der også 10 opskrifter på hæklede tæpper og plaider samt introduktion til farvevalg, materialer og teknikker. I Julehæklerier findes 38 opskrifter på små hæklede ting til julI Hæklede tæpper & plaider er der også 10 opskrifter på hæklede tæpper og plaider samt introduktion til farvevalg, materialer og teknikker. I findes 38 opskrifter på små hæklede ting til jul.