Bøger / faglitteratur / billedværker

Keld & Hilda : par nr. 1


Beskrivelse


En biografi om Keld og Hilda Heicks liv fra barndom til nutid. For læsere af biografier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2021

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 29. okt. 2021

En fotobiografi om Keld og Hilda Heicks liv fra barndom til nutid. For læsere af biografier.

Bogen indledes med et fint forord af Jørgen de Mylius, hvorefter den gennemgår Keld og Hilda Heicks liv fra det første møde i barndommen og frem til nutiden. Der fortælles primært kronologisk, men med enkelte afstikkere. Det handler både om deres forhold, som begge deres forældre prøvede at forhindre og om deres professionelle virke og om deres private liv. Der fortælles dels gennem en masse fotos, bl.a. fra Heick-parrets private samling, og dels gennem Keld og Hilda selv. Det er markeret de fleste steder, hvem der fortæller hvad.

Rigtig fin og flot biografi om et par, som de fleste i Danmark kender. Den giver et fint indblik i Heick-parrets liv, også de dele der måske ikke har været lige lette. Alle billederne undervejs understreger fint fortællingen.

En anden fotobiografi om parret er Keld & Hilda HeickDuet for livet af Henrik Nielsen. Der er også biografien Duet for livet af Michael Holbek Jensen fra 2009En anden fotobiografi om parret er Keld & Hilda Heick af Henrik Nielsen. Der er også biografien af Michael Holbek Jensen fra 2009.