Bøger / skønlitteratur til børn / vittigheder

Kender du den om - ? : vitser og gåder for børn


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2010

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 21. jan. 2010

Samling af vittigheder og gåder til underholdning for børn fra ca. 7 år. Selvlæsning fra ca. 9-10 år.

Her er endnu en bog med vittigheder og gåder fra den produktive forfatter til en række bøger med quizzer, vittigheder og gåder. Vittighederne er inddelt i temaer: familien, sjov, kammerater, dyr, hjælp mig doktor!, monstre, robotter, spøgelser, kannibaler og varulve, restaurant, skole, voksne og tosser. Der er tre afsnit med gåder. Vittighederne og gåderne forekommer velkendte. Teksten er sat med store, læsevenlige typer og er trykt på kraftigt papir, som kan tåle mange gennembladninger. Vittighederne er illustreret med karikerede, farvelagte stregtegninger af Ole Fick, som også tidligere har illustreret vittighedsbøger af Torben Olsen. Appellerende forside, og bagsiden har smagsprøver fra bogen.

Der findes mange lignende samlinger af vittigheder og gåder - også bøger skrevet af nærværende forfatter. Denne udmærker sig ved sin solide hardbackindbinding og sider af kraftigt papir.

Alt i alt en fornøjelig samling vittigheder og gåder, der ikke bringer noget nyt, men som vil være populær blandt vittigheds- og gådehungrende børn fra ca. 7 år. Til supplering i samlingen af vittigheds- og gådebøger.Informationer og udgaver