Bøger / faglitteratur til børn / kogebøger

Kom med i vores køkken


Beskrivelse


Kogebog skrevet af to teenagepiger, der til daglig udveksler opskrifter og madideer på bloggen "Plat du jour". Indeholder 50 opskrifter på hurtig hverdagsmad, nemme snacks, sunde salater, indbydende kager, drikke og brød. Den er opdelt efter årstiderne og vægten er lagt på sæsonens friske råvarer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. mar. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 19. mar. 2013

En lækker kogebog for teenagere fra 14-15-årsalderen, fortrinsvis piger, der ønsker at forkæle venner og familie eller til inspiration for unge, der er ved at flytte hjemmefra og gerne vil forkæle sig selv.

Kom med i vores køkken er skrevet af to teenagepiger, der til daglig udveksler opskrifter og madideer på bloggen "Plat de jour". Bogen, der er i et fikst kvadratisk format indeholder mere end 50 opskrifter på hurtig hverdagsmad, nemme snacks, sunde salater, indbydende kager, drikke og brød. Den er opdelt efter årstiderne og vægten er lagt på sæsonens friske råvarer. Layoutet er rigtig lækkert og signalerer tøseunivers med sine smukke billeder og indbydende farvesætning i pink, æblegrøn og solgul. Kogebogen indeholder desuden små tekster om råvarer, teknikker, tips og tricks til køkkenets nybegyndere.

Mad uden mor og Flyttehjemmefrakogebogen af Sebastian Randrup Winter Nielsen er andre kogebøger til målgruppen, men hvor deres overordnede fokus er prisbillige og overkommelige opskrifter har denne bog også fokus på at maden skal tage sig delikat og indbydende ud.

Bogen er skrevet af to teenagepiger, der forlængst har erobret køkkenet. Bogen indeholder en række lettilgængelige opskrifter, opdelt efter årstiderne, med fokus på sæsonens sunde og friske råvarer. En oplagt kogebog til dem, der netop har opdaget glæden ved at lave mad, skal til at flytte hjemmefra eller blot trænger til fornyelse og inspiration.