Bøger / faglitteratur / idebøger

Kom med ud i naturen : kreative idéer til udeliv hele året


Beskrivelse


Idéer til aktiviteter og lege i det fri for børn og deres voksne med vejledninger, mønstre og opskrifter til håndarbejde, udklædninger, pynt og bagværk.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2011

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 11. apr. 2011

Flot og indbydende bog, der kalder på aktiviteter ude i naturen alt efter årstid. Henvender sig til forældre med børn i alle aldre, pædagoger, lærere og andre der holder af at aktivere børn og kreative sjæle.

Med opdelingen forår, sommer, efterår og vinter udrulles et helt arsenal af kreative idéer til udfoldelser og aktiviteter ude i det fri - på stranden og i skoven. Skabeloner og anvisninger på små kunstværker, årstids pynt (påske og jul) lavet af alt fra kogler, blade, sten og muslinger og meget, meget mere. Idéer til lege af forskellig slags og idéer til kostumer. Også forskellige lækre opskrifter på blandt andet diverse bagværk, konfekt og drikkelse. I det hele taget er bogen et overflødighedshorn af sjove, kreative og anderledes aktiviteter. Der er tale om en virkelig god inspirationsbog, der kan bruges både i ferier, til mærkedage hvor flere generationer skal underholdes, eller på en helt almindelig søndag. Man kan også følge forfatterne på deres blog www.kom-med-ud.com.

Forfatterne har tidligere udgivet bogen Kom med ud i 2009. Kan også sammenlignes med Sjove lege, glade børn af Helle Lindahl.

Virkelig inspirerende og flot bog til kreative mennesker i alle aldre, og især til børnefamilier, skoler, SFO'er og børnehaver.