Brugsbog der henvender sig til pårørende og fagpersoner (lærere, pædagoger og behandlere), som har kontakt med personer, der lider af en spiseforstyrrelse.
Faktuel gennemgang af de mest almindelige spiseforstyrrelser som anoreksi, bulimi og BED (Binge Eating Disorder) samt information om, hvordan man typisk diagnosticerer og behandler disse. Blandt behandlingsformerne, der gennemgås, er vejning, gruppeterapi, spisestøtte og indlæggelse. Ofte hænger spiseforstyrrelser sammen med andre psykiske eller somatiske lidelser, og to kapitler er helliget dette område. Til slut i bogen er en casehistorie og et afsnit om ofte stillede spørgsmål. Bogen er et samarbejde mellem fire kapaciteter indenfor feltet: To psykologer, en klinisk diætist og en speciallæge.
Overskuelig bog der giver en letlæst og alligevel ret fyldestgørende introduktion til emnet.
Andre faktuelle værker om emnet: Når maden tager magtenSpiseforstyrrelsens labyrintDen anden halvdelMin bedste ven og værste fjendeFlæsk og Spiseforstyrrelsens labyrint. Mest henvendt til patienter og berørte familier er: Den anden halvdel, Min bedste ven og værste fjende og FlæskAndre faktuelle værker om emnet: Når maden tager magten og . Mest henvendt til patienter og berørte familier er: Den anden halvdel, Min bedste ven og værste fjende og FlæskAndre faktuelle værker om emnet: Når maden tager magten og Spiseforstyrrelsens labyrint. Mest henvendt til patienter og berørte familier er: , Min bedste ven og værste fjende og FlæskAndre faktuelle værker om emnet: Når maden tager magten og Spiseforstyrrelsens labyrint. Mest henvendt til patienter og berørte familier er: Den anden halvdel, og FlæskAndre faktuelle værker om emnet: Når maden tager magten og Spiseforstyrrelsens labyrint. Mest henvendt til patienter og berørte familier er: Den anden halvdel, Min bedste ven og værste fjende og .