Bøger / faglitteratur

Kreativ vækst via new media : om strategisk brug af sociale medier


Beskrivelse


Om hvilke konsekvenser og indflydelse de sociale medier har og vil få for såvel virksomhedens kommunikation som organisations- og ledelsestænkning. Ledere skal ikke tænke i "kommunikation", men i "konversation". Det gælder i stigende grad om at bygge relationer til kunder og brugere. Med cases.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2013

af

af

Jytte Bræmer

d. 24. juni 2013

Til ledere af private og offentlige virksomheder samt PR- og marketingsfolk.

Bogens formål er at bevidstgøre ledere om, hvilke konsekvenser og indflydelse de sociale medier har og vil få for såvel virksomhedens kommunikation som organisations- og ledelsestænkning. Først og fremmest skal ledere ikke tænke i "kommunikation", men i "konversation". Det gælder i stigende grad om at bygge relationer til kunder og brugere, acceptere tabet af kontrol og erkende de enorme ressourcer for virksomheden, der ligger hos kunderne. Gennem et væld af interessante cases påviser forfatteren, hvilken magt og kraft de sociale medier har, og hvordan transparens og autenticitet er essentielle begreber. Lederen skal turde give slip også i forhold til medarbejdere og skal i øvrigt selv være aktivt kommunikerende og ikke overlade det til kommunikationsafdelingen. Forfatteren er vidende, velskrivende og har et overblik, der gør bogen interessant og vedkommende.

Sammenlignelige er Nebel: Dit omdømme på sociale medier, 2012, Empowered : slip dine medarbejdere løs i de sociale og mobile medier, 2010, samt Lyt til elefanterne : digital kommunikation i praksis, 2009.

Bog for ledere om, hvordan de sociale medier ændrer kommunikation og relation til kunderne.


Berlingske tidende

d. 25. aug. 2013

af

af

Henrik Ørholst

d. 25. aug. 2013