Bøger / faglitteratur / erindringer

Kunsten at fange muldvarpe og finde sig selv i naturen


Beskrivelse


Lyriker, havemand og tidligere hjemløs Marc Hamer, fortæller om at være forbundet med naturen, hans liv, tanker og valg han har truffet i livet. Med naturbeskrivelser, iagttagelser af dyreliv, glæder ved naturen og om at leve et liv som muldvarpefænger.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 8. maj 2019

Filosofisk, eksistentiel og personlig fortælling om at være forbundet med naturen og om at leve et liv som muldvarpefænger. For læsere af eksistentielle og reflekterende bøger.

Forfatteren, Marc Hamer, er lyriker, havemand og tidligere hjemløs. Bogen handler om hans liv og tanker, de beslutninger og valg han har truffet i livet, og om at leve mere end et år under åben himmel. Bogen består bl.a. af dybe naturbeskrivelser, iagttagelser af dyreliv, glæder over at dele livet med kvinden han elsker og erindringer om en hård tid som hjemløs. Hamer er også havemand og har længe levet af at fange og dræbe muldvarper, han kalder sig for en "muldvarpefænger". Han føler sig forbundet med naturen og selvom han lever af at slå muldvarperne ihjel, så føler han også en stor ømhed for dem. Der er stemningsfulde illustrationer undervejs i bogen.

Underfundig, poetisk og dybsindig bog, som vil blive hos læseren længe efter sidste side er læst. Meget velskrevet og anbefalelsesværdig. En sand perle af en bog.

Hvis man ønsker at læse andre lignende bøger om den fantastiske natur og dyr omkring os, så kan bøgerne Insekternes planetDyrenes hemmelige livTræernes hemmelige liv, Dyrenes hemmelige liv og Træernes hemmelige liv anbefalesHvis man ønsker at læse andre lignende bøger om den fantastiske natur og dyr omkring os, så kan bøgerne Insekternes planet, og Træernes hemmelige liv anbefalesHvis man ønsker at læse andre lignende bøger om den fantastiske natur og dyr omkring os, så kan bøgerne Insekternes planet, Dyrenes hemmelige liv og anbefales.


litteratursiden.dk

d. 19. okt. 2019

af

af

Per Eilif Månson

d. 19. okt. 2019

Det kan lyde som et nørdet emne, men det er en ualmindelig fin lille bog for alle, der elsker naturen. Den har fine små illustrationer og mange af kapitlerne er adskilt af Hamers digte, der er lige så...


Kristeligt dagblad

d. 21. aug. 2019

af

af

Gudmund Rask Pedersen

d. 21. aug. 2019


Weekendavisen

d. 15. nov. 2019

af

af

Pernille Stensgaard

d. 15. nov. 2019