Forskere, studerende, offentlige ledere, politikere og alle, der interesser sig for og beskæftiger sig med udviklingen af den offentlige sektor i et overordnet perspektiv.
Skabte den kvalitetsreform, der blev lanceret af regeringen i 2007 egentlig en øget kvalitet af den offentlige sektor? Reformens fundament var New Public Management teorier, og forfatterne problematiserer den opfattelse af kvalitet, der lå bag tænkningen i reformen. De udfolder og definerer forskellige former for kvalitet, og problematiserer begreberne kvalitetsmæssig udvikling og styring udfra hhv. bruger, medarbejder og politikerperspektiver. Konklusionen er, at reformen ikke har flyttet meget, fordi udgangspunktet har været alt for forenklet. Det er et spændende og nuanceret syn på nødvendigheden af den offentlige sektors udvikling, hvor et stort kendskab til de mange mekanismer og forhold, der spiller ind inddrages. Det er ikke en folkelig debatbog, men en teoretisk tilgang til emnet, der samtidig bunder i stort praksiskendskab og viden om de mange interessenter i en kompliceret virkelighed. Det offentlige skal være og er præget af en særlig offentlig etos, som til stadighed er til debat, men som ikke kan betragtes som en privat virksomhed.
Til sammenligning kan fremhæves Dahler-Larsens Kvalitetens beskaffenhed, 2008 samt Moderniseringen af den offentlige sektor, 2. udg. 2008.
En teoretisk bog, der problematiserer og analyserer moderniseringen og kvalitetsudviklingen i den offentlige sektor.