Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Kvartlivskrise på Caminoen : om at vandre sig til svar på livets store spørgsmål


Beskrivelse


Simone Jespersen (f. 1993) er som 23-årig i tvivl om sin plads i voksenlivet. Hun beslutter sig for at gå Caminoen fra Frankrig til Spanien. Hun udfordres fysisk og mentalt, men belønningen er selvindsigt og klarhed over sin livssituation.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. apr. 2020

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 14. apr. 2020

Tag springet og gå Caminoen med Simone, en ung kvinde i tvivl om sin plads i voksenlivet. For rejseinteresserede og for læsere, der søger gode råd om planlægning af lange vandreture.

Forfatteren står som 23-årig nyuddannet og har faktisk ikke lyst til en være en del af voksenlivet. Hun vil gerne gøre noget, der giver hende værdi og mening. Så hun beslutter at gå den 800 km lange vandring ad Caminoen fra Frankrig til Spanien. Det bliver udfordrende, fysisk og mentalt, men belønningen er bedre selvindsigt og klarhed over sin livssituation. Bogen er illustreret med farvefotos, og mellem hvert kapitel kommer på blåt papir et Q&A-afsnit, som andre vandringsplanlæggere kan drage nytte af.

Fin, velskrevet rejsebog og nyttig vandretursvejledning. Bogen har et godt layout, en sød, enkel forside med appel til alle aldre, og er skrevet i en ung, saglig og ligefrem stil. De blå sider med gode råd og tips er overskuelige og brugbare.

Forfatterens aldersmæssige udgangspunkt giver bogen et lidt anderledes præg end andre Caminovandrebeskrivelser, hvoraf nogle også har spirituelle vinkler. Stilen kan minde om Bettina Allers rejsebøger. Kan sammenlignes med titler som Mig og caminoenCaminovandring for begyndereGræd vagabondMagiske CaminoPilgrimsvejen til Santiago de Compostela, Caminovandring for begyndere, Græd vagabond og Magiske Camino. Søger man en egentlig håndbog, kan Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela anbefalesForfatterens aldersmæssige udgangspunkt giver bogen et lidt anderledes præg end andre Caminovandrebeskrivelser, hvoraf nogle også har spirituelle vinkler. Stilen kan minde om Bettina Allers rejsebøger. Kan sammenlignes med titler som Mig og caminoen, , Græd vagabond og Magiske Camino. Søger man en egentlig håndbog, kan Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela anbefalesForfatterens aldersmæssige udgangspunkt giver bogen et lidt anderledes præg end andre Caminovandrebeskrivelser, hvoraf nogle også har spirituelle vinkler. Stilen kan minde om Bettina Allers rejsebøger. Kan sammenlignes med titler som Mig og caminoen, Caminovandring for begyndere, og Magiske Camino. Søger man en egentlig håndbog, kan Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela anbefalesForfatterens aldersmæssige udgangspunkt giver bogen et lidt anderledes præg end andre Caminovandrebeskrivelser, hvoraf nogle også har spirituelle vinkler. Stilen kan minde om Bettina Allers rejsebøger. Kan sammenlignes med titler som Mig og caminoen, Caminovandring for begyndere, Græd vagabond og . Søger man en egentlig håndbog, kan Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela anbefalesForfatterens aldersmæssige udgangspunkt giver bogen et lidt anderledes præg end andre Caminovandrebeskrivelser, hvoraf nogle også har spirituelle vinkler. Stilen kan minde om Bettina Allers rejsebøger. Kan sammenlignes med titler som Mig og caminoen, Caminovandring for begyndere, Græd vagabond og Magiske Camino. Søger man en egentlig håndbog, kan anbefales.