Bøger / skønlitteratur / roman

Lad de døde begrave de døde


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Kaj Brønds og Jake Vesterlund overlever mødet med den bestialske seriemorder Ditlev Rosenkilde, og de lever nu i skjul i Billund, da Ditlev stadig er i live og på fri fod.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2019

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 1. mar. 2019

Seriemorderen Ditlev Rosenkilde er stadig på fri fod og i desperation forsøger man at lokke ham frem. Brutal seriemorderthriller til voksne læsere uden sarte nerver.

Kaj Brønds og Jake Vesterlund overlevede mødet med den bestialske seriemorder Ditlev Rosenkilde, men de lever nu i skjul, da Ditlev stadig er i live og på fri fod. Og Ditlev er på jagt efter Jake, da han har en helt speciel plan med sit familiemedlem! I deres skjul i Billund oplever Kaj og Jake hvordan Ditlev forsøger at lokke dem frem ved at myrde andre mennesker. Så nu begynder hovedpersonerne at udtænke en plan for at lokke Ditlev til Billund, og lave en fælde, så de én gang for alle kan stoppe Ditlevs ugerninger. Samtidig bliver Jake forelsket i en lokal pige og det komplicerer sagerne. Andet bind i den planlagte Vesterlund-trilogi.

"Lad de døde begrave de døde" er en hæsblæsende og brutal seriemorderthiller. Hvad bogen mangler i forhold til sproglig finesse kompenserer den for med et hæsblæsende plot, nogle fine personer, brutale optrin og en basal, og ganske høj, underholdningsværdi. En meget international tilgang til seriemorderen og ikke en bog man lægger fra sig.

Udover den første bog i serien, Han kender det som er i mørketHulemandenLad de små børn komme til mig, er det oplagt at læse seriemorderethrillere som Hulemanden og Lad de små børn komme til migUdover den første bog i serien, Han kender det som er i mørket, er det oplagt at læse seriemorderethrillere som og Lad de små børn komme til migUdover den første bog i serien, Han kender det som er i mørket, er det oplagt at læse seriemorderethrillere som Hulemanden og .