Bøger / faglitteratur

Lad stjernerne lede dig til fremgang : en moderne astrologisk håndbog for alle som vil have mere ud af livet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 19. jan. 2017

Længes du efter en ny karriere, et nyt sted at bo eller et rigere liv? Stjernerne vil guide dig og hjælpe dig med at nå dine mål. Til læsere med interesse for bøger om horoskoper og personlig udvikling.

Hvordan påvirker dit stjernetegn dig, hvornår kan du drage nytte af månens kraft, solens energier og lykkeplaneterne Jupiter og Venus? Hvornår bør du undgå Merkur og hvad kan du forvente når Saturn passerer dit stjernetegn? Bogen er tænkt som en astrologisk selvhjælpsguide med råd til dem, der ønsker at træffe beslutninger eller skabe forandringer i deres liv på det mest gunstige tidspunkt. Bogen indeholder datoer og tidspunkter for bl.a. nymåne frem til år 2047. Forfatteren fortæller ligeledes sin egen livshistorie, hvor hun har anvendt astrologien som udgangspunkt for karriereskift, bogudgivelser og investeringer.

Bogen er let at gå til, men samtidig er det ikke en bog til den første horoskoplægning. Det er snarere en guide til de, der ønsker at gå mere i dybden med deres stjernetegn og planeternes betydning for de beslutninger, der træffes i hverdagen.

Stjernerne i digKarma og karma-astrologiLær at forstå & praktisere astrologi og Karma og karma-astrologi forener selvudvikling og astrologi. Lær at forstå & praktisere astrologi er en generel indføring i stjernetegnene og deres betydningStjernerne i dig og forener selvudvikling og astrologi. Lær at forstå & praktisere astrologi er en generel indføring i stjernetegnene og deres betydningStjernerne i dig og Karma og karma-astrologi forener selvudvikling og astrologi. er en generel indføring i stjernetegnene og deres betydning.