Bøger / faglitteratur / fotografier

Lastbilrevyen


Beskrivelse


Tekst om og især farvefotograferier af diverse lastbiler som har kørt hos danske vognmænd de sidste 40-50 år. Det drejer sig om lastbilmodeller fra producenterne DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Bens, Renault, Scania og Volvo.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. apr. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 7. apr. 2016

Er du til lastbiler? Så tag med på denne tidsrejse i dansk transporthistorie. Nyd de mange billeder og læs om de mest populære lastvognsmodeller fra danske og internationale landeveje. For dem der er interesserede i dansk transporthistorie eller lastbiler.

Lastbilrevyen beskriver og dokumenterer et stykke transporthistorie. Læs om og se billeder af lastbiler fra blandt andet MAN, Iveco, Scania og Mercedes-Benz. Alle modellerne der beskrives er suppleret med en række tekniske data som; modelhistorie, antal HK, motorstørrelse samt førerhusopbygning. Fotomaterialet i bogen er op til fyrre år gamle fotos som er stillet til rådighed af diverse samlere.

En bog der fortæller om materiellet, vi alle har set, på danske og internationale lande- og motorveje. Teksten er forholdsvis kort og fotomaterialet er meget righoldigt, jeg kunne dog ikke finde billeder nyere end 2000.

For yderligere litteratur om emnet se 3 binds værket "Danske lastbiler", fx første bind: Danske lastbiler. [Vol.] 1 eller Lastbilerne - vejens arbejdsmændDanske lastbiler. Vol. 1Lastbilerne - vejens arbejdsmændFor yderligere litteratur om emnet se 3 binds værket "Danske lastbiler", fx første bind: Danske lastbiler. [Vol.] 1 eller .