Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Lav selv squishies, slim og modellervoks : 36 nemme projekter


Beskrivelse


Opskrifter på at lave 26 forskellige squishies, fem forskellige slags slim og fem typer af modellervoks. Med korte introduktioner, forklaringer på grundteknikker og gennemgang af de ingredienser, du skal bruge. Hvert projekt har trin-for-trin-anvisninger understøttet af farvefotos.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2019

af

af

Helle Laursen

d. 18. jan. 2019

Holder du af at lave kreative projekter, og er du vild med bløde ting? Her kan du få opskrifter på at lave dine egne ugiftige squishies, slim og modellervoks. For kreative børn og deres voksne. Børn fra 6 år kan være med, hvis de har voksne, der leger med.

Bogen indeholder 36 projekter, hvoraf 26 er squishies. Bogens opbygning ligner andre hobbybøger med en kort introduktion og en forklaring på grundteknikker og hvilke ingredienser, du skal bruge, når du laver henholdsvis squishies, slim eller modellervoks. Derefter følger de enkelte projekter med trin-for-trin-anvisninger understøttet af farvefotos. Bagerst i bogen er der anvisninger til hvordan man laver mærker og æsker til projekterne. Bogen er ikke indbundet.

Det er sjovt at lege med både squishies, slim og modellervoks. At kunne lave sine egne, må lige være noget for alle squishies-, slim- og modellervoksfans. Bogen er indbydende og grundig, og opskrifterne ser ud til at være lette at gå til. Ingredienserne er enkle, og de fleste kan indkøbes i dagligvarebutikker. Bogen appellerer til en bred aldersgruppe, og har en farverig og tiltrækkende forside.

Er du vild med slim, kan du finde flere opskrifter i Lav din egen slim100% ægte fupHemmeligheder om modellervoks eller 100% ægte fup. Om modellervoks kig i Hemmeligheder om modellervoksEr du vild med slim, kan du finde flere opskrifter i Lav din egen slim eller . Om modellervoks kig i Hemmeligheder om modellervoksEr du vild med slim, kan du finde flere opskrifter i Lav din egen slim eller 100% ægte fup. Om modellervoks kig i .Informationer og udgaver