Bøger / faglitteratur

Ledelse med sjæl : frigør potentialet


Beskrivelse


Om at blive lederen, der kan virkeliggøre sin vision gennem at lytte til den indre vejledning. Spirituel ledelse kan bruges indenfor alle erhverv og i alle sociale fællesskaber.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 26. apr. 2011

Bogen henvender sig til ledere, der ønsker at arbejde med deres ledelsesstil med udgangspunkt i at se og lytte med hjertet og sjælen. Bogen indeholder ikke de gængse ledelsesteorier, men en lang række råd til hvordan man som leder kan virkeliggøre sine visioner ud fra et indre drive.

Forfatteren har skrevet mere end 50 bøger om spirituel udvikling, senest medforfatter til Skyggeeffekten : omfavn din skygge og sæt dig selv fri. Denne bog er en slags vejviser til at blive en god leder, der arbejder ud fra hjertet, integritet og et samfundsbevidst ansvar. Det er en håndbog med konkrete praktiske øvelser. Bogen har han sat sammen i syv afsnit, som er helt centrale for, hvad det vil sige at lede med sjæl. Det er at se og lytte, følelsesmæssig tilknytning, bevidsthed, handling, styrke, ansvar og synkronicitet. I disse kapitler gennemgår han, hvordan man bliver en god leder, der forstår at lede med kreativitet, intelligens, organisationstalent og kærlighed. Desuden er en god leder ifølge Deepak Chopra, en der kan respondere på egne og andres behov ud fra sjælens fremsynethed, og have en følelse af at være et med de mennesker, man er leder for. Generelt er bogen inspireret af mindfulness, de spirituelle love for succes og coaching.

Ledelse og spiritualitet, 2009 indeholder samme tankegang om at lede fra hjertet.

En tankevækkende bog. Jeg er ret sikker på, at mange vil have glæde af at læse i den, for den er skrevet med stor psykologisk indsigt som gør den absolut læseværdig.


Nyt aspekt

Årg. 44, nr. 1 (2012)

af

af

Bo Heimann

Årg. 44, nr. 1 (2012)