Bøger / faglitteratur / erindringer

Linse - jeg gør, hvad jeg vil


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Linse Kessler (f. 1966) fortæller om sit liv fra barndommen på Bryggen, som var præget af druk og svigt, men også kærlighed. Om sine fængselsophold, sine brystoperationer, vejen til berømmelse, og om hvordan hun og hendes familie blev til reality-fænomenet "Familien fra Bryggen".

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2014

af

af

Merete Trap

d. 28. okt. 2014

Danmarks realitydronning nr. 1, den storbarmede brygge-tøs Linse Kessler, udgiver her sin biografi. Bogen henvender sig til Linse Kesslers store fanskare, som består af både børn og voksne.

Hele Danmark kender hende som den storbarmede og rapkæftede Linse fra Bryggen, men hvem gemmer sig bag facaden, og hvordan er hun blevet dén hun er? Det fortæller hun selv i denne biografi, som tager læseren med tilbage til Linses barndom på Bryggen, som var præget at et hårdt miljø, med druk, svigt og værtshusliv, men hvor der alligevel aldrig manglede kærlighed. Linse fortæller også om sine mange fængselsophold, sin hang til store bryster og sin vej til berømmelsen. Og om hvordan hun og hendes familie blev til det populære reality-fænomen "Familien fra Bryggen". Bogen er skrevet i samarbejde med Michael Holbæk, som bl.a. har skrevet Hele sandheden, 2007 med Stig Elling.

Underholdende og velskrevet biografi om en spændende og sammensat personlighed. I bogen lykkes det Linse Kessler at give læseren et underholdende og nøgternt billede af sig selv, uden at henfalde til sentimentalitet.

Dette er den først bog om Linse fra Bryggen, kvinden som hele Danmark har en mening om. Mange andre reality-fænomener har i disse år udgivet erindringer, som fx Gustav Salinas Andersen og Sidney Lee.


Politiken

d. 7. dec. 2014

af

af

Lilian Munk Rösing

d. 7. dec. 2014


Weekendavisen

d. 14. nov. 2014

af

af

Leonora Christina Skov

d. 14. nov. 2014