Bøger / faglitteratur / sygehistorier

Livets dans


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Forfatteren (f. 1977) skildrer et langt sygdomsforløb med en sjælden form for leukæmi. Under en fejlslagen operation, dør hun og møder Kristus, hvilket bliver en motiverende faktor for hendes kamp for overlevelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2017

af

af

Merete Trap

d. 18. jan. 2017

"Jeg skulle helt ud til kanten og stirre direkte ned i mørket, før jeg valgte livet". En personlige kræftberetning for læsere af sygdomsskildringer og spirituelle bøger.

"If my life is going to be like this, then I dont́ want to live!" Sådan råber Sabine Varming til sin mand i 2012, en måned senere bliver hun syg. Da Sabine begynder at hoste mærkeligt, kan lægerne først ikke finde ud af hvad der er galt. Det viser sig, at hun har en yderst sjælden form for leukæmi. Det bliver starten på et langt og opslidende sygdomsforløb, med en fejlslagen operation, hvor hun dør og møder Kristus. Lægerne tror ikke at hun vil overleve, dernæst at hun vil være bundet til en kørestol. Men mod alle odds overlever Sabine og genvinder sin førlighed, nu med et ja til livet.

Det er en hjertegribende beskrivelse af et intenst livstruende sygdomsforløb, oplevet af et ungt menneske. Forfatteren har dog, pga. sin sygdom, opnået en ny erkendelse og indsigt i livet. Det er også en spirituel fortælling, hvor mødet med Kristus er en motiverende faktor for forfatterens kamp for overlevelse. Læsere med sygdom tæt på livet, vil kunne lade sig inspirere af forfatterens positivitet.

Bogen kan beskrives som en blanding mellem personlige sygdomsfortællinger, lidt i stil med serien "Virkelighedens Verden" som fx Hvorfor lige mig?37 sekunder, samt visse spirituelle udgivelser, hvor hovedpersonen har en dødsoplevelse fx 37 sekunderBogen kan beskrives som en blanding mellem personlige sygdomsfortællinger, lidt i stil med serien "Virkelighedens Verden" som fx Hvorfor lige mig?, samt visse spirituelle udgivelser, hvor hovedpersonen har en dødsoplevelse fx .