Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Lola og naboens søn


Beskrivelse


Lola lever et perfekt liv i San Francisco sammen med sine to fædre og sin kæreste, der er rockmusiker. Men en dag flytter Cricket Bell tilbage til nabolaget - fyren der knuste Lolas hjerte to år tidligere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2015

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 2. juni 2015

Fortsættelsen til Anna og det franske kys. Vi møder Lola, der arbejder sammen med Anna, og som har sine helt egne problemer. Ungdomsbog for 14-16-årige.

Lola går aldrig i det samme tøj to gange, og hun elsker selv at sy og skabe sit tøj. Hun arbejder i en biograf sammen med Anna, som vi mødte i "Anna og det franske kys". Lola bor i San Francisco med sine to fædre, hvor den ene i virkeligheden er hendes onkel. Lolas mor er alkoholiker og kunne ikke tage vare på Lola, da hun var lille, så onklen adopterede hende. Lola er kæreste med den noget ældre musiker, Max, som hendes fædre ikke er særlig begejstrede for. En dag sker det Lola har frygtet, Bell-familien flytter igen ind ved siden af, og med dem følger tvillingerne Calliope og Cricket. Lola har en fortid med dem begge, og for to år siden knuste Cricket hendes hjerte. Nu indser hun, at følelserne for Cricket bestemt ikke er forsvundet, som hun havde håbet, men føler han det samme, som hun gør, og hvad skal hun gøre med Max?.

En god fortsættelse af Anna og det franske kys, hvor Anna og St. Clair stadig spiller en væsentlig rolle for handlingen, selvom det ikke er dem der er hovedpersoner. Det er en sød og hjertevarm fortælling, der vil gå rent ind hos mange læsere.

Vil uden tvivl gå rent ind hos dem der elsker young adult kærlighedshistorier. Her kan også nævnes Kærlighed for fanden! af Katie Cotugno som også handler om kærlighed der ikke er nem og om at finde sin plads i livet.