Bøger / faglitteratur / bagebøger

Lomelinos kager


Beskrivelse


27 opskrifter med fokus på lagkager. Der er dog også blevet plads til enkelte andre kager som f.eks. cheesecake og brownie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 12. okt. 2016

Opskrifter på 27 himmelske kager. For de bageglade.

Bogen starter med et forord. Derefter følger en række afsnit om udstyr og teknikker, blandt andet hvordan man man opdeler kagebunde, sprøjteteknikker m.m. Derefter følger opskrifterne, som primært er lagkager, men også cheesecake er at finde. Hver opskrift er fulgt af et billede af den færdige kage, samt hvordan kagen ser ud inden i. Bogen sluttes af med et register.

Allerede når man ser på forsiden, tænker man "mums, den må jeg prøve at lave", og det er endda uden at vide hvad den kage smager af. Der er tale om en meget lækker bagebog, og den vil være et hit for enhver der elsker at bage og ikke mindst dem der holder af at se "Den store bagedyst". Opskrifterne er letforståelige, selvom det drejer sig om flotte og komplicerede kager. Alle opskrifterne er akkompagneret af smukke, appetitlige billeder og man får med det samme lyst til at springe ud i sit køkken og finde skål og bagevægt frem.

Tidligere har samme forfatter blandt andet udgivet Lomelinos is.