Bøger / faglitteratur til børn

Lotte og hestene


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lotte er berider og har sin egen rideskole. Her lærer hun børn og voksne at ride. Lotte deltager også i spring- og dressurkonkurrencer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2017

af

af

Inge Lykke

d. 10. nov. 2017

Fire bøger, der handler om dyreliv. Vi er med en dyrlæge på arbejde en dag, besøger Terrariet i Vissenbjerg på Fyn, er med en berider en dag på en rideskole, og hører, hvad de laver på Inges Kattehjem. Til børn fra 8 til 11 år.

I den første bog ser vi, hvordan en hund bliver opereret, en kat bliver vaccineret, ni hvalpe bliver undersøgt, en papegøje får klippet kløer, og en hund får medicin mod kræft. På terrariet er vi med dyrepasseren rundt at se på skildpadder, krokodiller, øgler, varaner, leguaner og giftige og fredelige slanger. I den tredje bog er vi på en rideskole og ser, hvordan der bliver gjort rent og fodret. Der bliver skoet en hest, redet dressurridning, og så er vi med til en ridetime. På Inges Kattehjem fortælles om bortløbne katte, hvordan kattene bor i bure, at de har legetid uden for burene, den daglige rengøring og fodring. Teksten står med stor linjeafstand. Lixtal fra 11-17. Illustrationerne er store og små farvefotos.

Nogle rigtig gode bøger med dejlige farvefotos til næsten alt, hvad der fortælles om. Indbydende og overskuelige.

Forfatteren har tidligere udgivet serien "Hundeliv", fx Misha - en redningshundKomodovaranenHesteKatten. Layout og opsætning i denne nye serie er helt som i den tidligere serie. En nyere bog om krybdyr er fx Komodovaranen. En bog om heste er fx Heste, og en bog om katte er fx Katten. Så let en bog om en dag på et dyrehospital findes ikke i forvejenForfatteren har tidligere udgivet serien "Hundeliv", fx Misha - en redningshund. Layout og opsætning i denne nye serie er helt som i den tidligere serie. En nyere bog om krybdyr er fx . En bog om heste er fx Heste, og en bog om katte er fx Katten. Så let en bog om en dag på et dyrehospital findes ikke i forvejenForfatteren har tidligere udgivet serien "Hundeliv", fx Misha - en redningshund. Layout og opsætning i denne nye serie er helt som i den tidligere serie. En nyere bog om krybdyr er fx Komodovaranen. En bog om heste er fx , og en bog om katte er fx Katten. Så let en bog om en dag på et dyrehospital findes ikke i forvejenForfatteren har tidligere udgivet serien "Hundeliv", fx Misha - en redningshund. Layout og opsætning i denne nye serie er helt som i den tidligere serie. En nyere bog om krybdyr er fx Komodovaranen. En bog om heste er fx Heste, og en bog om katte er fx . Så let en bog om en dag på et dyrehospital findes ikke i forvejen.