Bøger / skønlitteratur / roman

Lotus blues


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Sara Texas tilstår fem mord, men inden retssagen begår hun selvmord, og hendes lille søn Mio forsvinder. Strafferetsadvokat Martin Benner må sande, at alt omkring sagen ikke er så lige til, og snart står han selv anklaget for to mord.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 1. sep. 2015

Da strafferetsadvokat Martin Benner siger ja til at kigge nærmere på sagen om morderen Sara Texas, har han ingen ide, om hvor vidtrækkende konsekvenser, det kan få for ham selv og hans familie. For alle med hang til en nervepirrende thriller.

Sara Texas har tilstået 5 mord; 2 i USA og 3 i Sverige, men inden hendes sag kommer for retten begår hun selvmord. Nu opsøger hendes bror, Bobby, strafferetsadvokat Martin Benner med den overbevisning, at Sara aldrig har begået de 5 mord. Efter lidt betænkningstid accepterer Martin at tage opgaven, og sammen med sin modvillige partner Lucy kaster han sig ind i jagten på sandheden om hendes tilståelse, selvmord og hendes forsvundne søn. Men sandheden afhænger af øjnene, der ser, og pludselig er Martin selv anklaget for et dobbeltmord, mens hans familie bliver truet på livet. Sporerne sender ham og Lucy på en intens rejse til Texas, hvor Martin også selv har en fortid. Bogen er kun første del af fortællingen, som fortsætter i andet og sidste bind "Mios Blues", som er planlagt til at udkomme i foråret 2016.

En virkelig spændende thriller, der er skruet nervepirrende godt sammen.

Kristina Ohlsson har tidligere skrevet 5 bind i krimiserien om Fredrika Bergman startende med Askepot, 2010. I Yrsa Sigurðardóttirs krimier er Thóra Gudmundsdóttir ligeledes en advokat, der kaster sig ud i opklaringen af sager.


litteratursiden.dk

d. 8. okt. 2015

af

af

Rikke Bødker

d. 8. okt. 2015

Ohlsson har begået endnu en eminent krimi, som trækker læseren rundt i et nervepirrende plot, hvor tvivl og uro hele tiden melder sig. Den er intens, velskrevet og aldeles fremragende. Advokaten Marti...


Jyllands-posten

d. 25. sep. 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. sep. 2015


Berlingske tidende

d. 19. feb. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 19. feb. 2016