Bøger / faglitteratur

Loven om tiltrækning i det virkelige liv : syv basale ingredienser til et blomstrende liv


Beskrivelse


Opdelt i 7 hovedafsnit, som hvert indeholder 5 beretninger. Hver beretning følges op af en sammenfatning af, hvilken lære man kan trække ud af historien samt af enkle og brugbare øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2010

af

af

Jette Landberg

d. 25. jan. 2010

For læsere af selvhjælpsbøger, der beskriver hvordan man bliver en vinder, fx The secret - hemmeligheden, 2007. Bogen er lettilgængelig, idet den for en stor del består af personlige historier foruden enkle øvelser.

Loven om tiltrækning består i korte træk i, at man får mere af det, man fokuserer på, uanset om det er ønskværdigt eller ej. Redaktørerne viser gennem 7 lektioner og 35 personlige historier, hvordan man selv kan arbejde med tankens kraft. Hver af de 7 lektioner illustrerer et aspekt ved loven efterfulgt af øvelser, der træner læseren i at bruge tankens kraft. Historierne er alle fra mennesker, der har formået at ændre deres liv fra fx at være gældsplagede til at have et ønskeliv. Redaktørerne er coaches og har bl.a. deres eget radioshow, hvor de har undervist i loven om tiltrækning. Bogen er udkommet i USA som en del af bestsellerserien "Chicken soup for the soul".

Der findes en række bøger med loven som grundlag, mest kendt i nyere tid er The secret - hemmeligheden, 2007. Bogen her har en meget amerikansk tilgang til emnet i form af eksemplerne, der ofte handler om at tiltrække penge helt bogstaveligt. En lidt mere dansk variant kunne være Birgitte Hultbergs Bliv en vinder, 2008.

Det virker besnærende, at man kan tiltrække velstand og lykke alene ved tankens kraft, og bogen her giver en række meget jordnære, amerikansk prægede, personlige eksempler og enkle øvelser, hvis man ønsker at arbejde med konceptet.