Bøger / faglitteratur / opskrifter

Lutter lagkage


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

En god lagkage! ; Forårslagkager ; Sommerlagkager ; Efterårslagkager ; Vinterlagkager ; Klassiske lagkager ; Grundopskrifter ; Kagepynt og dekoration


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Lene Hedengran Jacobsen

2008

En lagkagebog til kage-elskere, der gerne vil afprøve nogle nye og spændende lagkageformer.

Katrine Klinken er uddannet kok og skriver fast på Daglbadet Information og i ugebladet Hjemmet. Vi kender hende fra en lang række kogebøger, bl.a.: Børnenes fester og Vi skal spise, beggge fra 2007. I denne lagkagekogebog koncentrerer hun sig om de forskellige typer af lagkager. Indholdsfortegnelsen er delt op i årstidernes lagkager, klassiske lagkager, grundopskrifter og pynt. Bagest er en lille liste med forkortelser og mål, en oversigt over lagkagetyper og et stikordsregister. Bogen er klassisk opbygget med opskrifter på den ene side og billede af det færdige resultat på den anden. Opskrifterne er korte og præcise og det samme er arbejdsvejledningen. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at gå i gang, og når man ser hvor let det er og - hvor flotte lagkagerne er - får man straks lyst til selv at bage. Der er lagkager til enhver anledning og enhver aldersgruppe.

Vi har mange forskellige kage-bøger på bibliotekerne, men ikke en der kun beskæftiger sig med lagkagetyperne.

En flot og inspirerende lagkagebog der vil sælge sig selv med sit flotte omslag til kageelskere i alle aldre. De lånere der kender Katrine Klinkens kogebøger i forvejen vil med glæde kaste sig over denne nye bagebog - og resten vil tage den med hjem, når de skal bage kager til fødselsdage, bryllupper og andre festlige lejligheder.