Bøger / faglitteratur

Medicin-slave eller ernærings-klog : ved at lovgive imod sunde næringsstoffer vil staten tvinge os til at tage skadelig medicin


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 30. nov. 2011

Bogen handler om at være kritisk overfor medicinalindustrien og sundhedsvæsenet og selv tage sin sunde fornuft i brug.

Forfatterne har udgivet Den tilbageholdte viden om helbredelser, 2003. De er fortsat med at indsamle informationer om opsigtsvækkende begivenheder i medicinalindustrien og i sundhedsvæsenet. I denne bog beskriver de forskellige forskningsprojekter, hvor læger laver forsøg med mennesker, blot for at fastholde folk i et sygdomsgreb af profit- og magtmæssige årsager. De undrer sig over al den medicin, der bliver udskrevet mod bivirkninger af bivirkninger (bl.a. 2 præparater mod sygdommen - 7 præparater mod bivirkninger). De beskriver, hvordan læger giver livmoderkræftvacciner til små børn. Vaccinen er ikke testet for langtidsskader, de beskriver hvordan lovgivningen favoriserer medicinalindustrien, og hvordan man vil forbyde helseprodukter, de beskriver hvordan kræft måske kan kureres med B-17 vitamin, men det er der ikke penge i, de beskriver hvordan flere og flere mennesker bliver behandlet medicinsk for hjerte/karsygdomme. De 2 forfattere går også i dybden med vitaminer, mineraler, vand og andre naturlige produkter, som kan bidrage til et godt helbred.

Blinde pletter, 2011 er i samme genre med massiv kritik af den lægelige videnskabskultur.

Bogen bruger rigtig meget plads på en sønderlemmende kritik af det etablerede sundhedsvæsen og medicinalindustriens nepotisme og profit. Trods dette får man også brugbar viden om alternativ medicin, vitaminer og mineraler.