Bøger / faglitteratur

Medieret læring og hjernens forandringsevne : om Reuven Feuersteins læringsteori og metode til forbedret kognition


Beskrivelse


Præsentation af den nyeste viden om forholdet mellem hjerne, udvikling og læring med udgangspunkt i Reuven Feuersteins forskningsresultater samt indføring i mediering som læringsmetode.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 24. okt. 2017

Denne bog fortæller, med udgangspunkt i Reuven Feuersteins kognitionsforskning, om medieret læring og hjernens forandringsevne. Bogen har relevans for alle med interesse for hjernen set i et læringsperspektiv samt set i forhold til pædagogisk relationsarbejde, eksempelvis undervisere, pædagoger, psykologer og sygeplejersker.

Der er sket en stor udvikling inden for neurovidenskaben i nyere tid. Denne bog præsenterer den nyeste viden om forholdet mellem hjerne, udvikling og læring med udgangspunkt i Feuersteins forskningsresultater samt fortæller om mediering som læringsmetode. Bogen er teoretisk funderet, men samtidig også praksisnær via sine mange eksempler fra praksis.

Det er en fantastisk udgivelse. En af de bøger som bliver siddende i kroppen efter endt læsning, og som man vender tilbage til og læser igen. En bog som kan få stor betydning for, hvordan undervisning tilrettelægges.

Vil man læse mere om hjernen i forhold til læring, kan man læse videre i titler som Lad hjernen styre i skolenHjernen bag lysten til at lære og Hjernen bag lysten til at læreVil man læse mere om hjernen i forhold til læring, kan man læse videre i titler som Lad hjernen styre i skolen og .