Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Medusa - monster


Beskrivelse


Siri har taget sin lillesøster med i Zoo. Pludselig slår lynet ned i slangekuplen, hvor de står og alt er kaos. Da Siri vågner af koma, er alt forandret.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 6. aug. 2018

Siri er med sin lillesøster i Zoo. Pludselig slår lynet ned i slangekuplen, hvor de står og alt er kaos. 2 bøger i ny spændende superhelteserie for de 9-12-årige.

I 1. del "Monster", kastes Siri og Lia ned til slangerne i zoo da lynet slå ned. De bliver bidt flere gange af giftslanger og ender begge i koma. Efter 6 måneder vågner Siri, men i stedet for hår, begynder der at vokser slanger ud fra hendes hovedbund og Lia er stadig i koma. I " Skjulte fjender" træner Siri hårdt sammen med Doktor Raken for at få kontrol over sine slanger. Efter et indbrud på Doktor Rakens kontor, må Siri forsøge at redde den forskning, der kan hjælpe både hende og de andre ofre for ulykken i Zoo. Det lykkes at finde frem til tyven og journalerne, men det går op for Siri, at Doktor Raken måske ikke har fortalt hele sandheden. Hvem kan hun stole på? Bøgerne er i en ny serie "Medusa", som er en del af serien "De unge helte", hvor der tidligere er udkommet 3 bøger under fællestitlen "Ghost".

Spændende superheltehistorie med med et mix af det fantastiske superheltetema og genkendelige hverdagstemaer, fx den første forelskelse. Det bliver spændende at følge de unge heltes fælles kamp mod det onde i de følgende bøger.

Læs også bøgerne om Ghost, som starter med Ghost - som en tyv i nattenHåndbogen. En anden serie med en superheltepige, som kan anbefales, er HåndbogenLæs også bøgerne om Ghost, som starter med Ghost - som en tyv i natten. En anden serie med en superheltepige, som kan anbefales, er .


Weekendavisen

d. 24. aug. 2018

af

af

Emil Blichfeldt

d. 24. aug. 2018