Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mere end venner


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Amanda er bare en helt almindelig high school-pige og hun forstår ikke hvorfor skolens lækre og populære quarterback, Jordan, er vild med hende. Men nu skal Jordan og Amanda arbejde sammen om en romantisk skoleopgave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 30. jan. 2018

Amanda er bare en helt almindelig high school-pige og hun forstår ikke hvorfor skolens lækre og populære quarterback, Jordan, er vild med hende. Sød romantisk Y/A historie for unge piger.

Amanda fandt sin tidligere kæreste i seng med sin bedste veninde. Nu er hun droppet ud af skoleorkesteret og hænger ud med den selvglade Olivia. Den før så usynlige pige skal først nu til at finde ud af at begå sig i intrigerne på high school. Jordan Tuttle forsøger at overbevise Amanda om, at han er vild med hende. De er voldsomt tiltrukket af hinanden, men Amanda forsøger at holde sig på afstand. Hun er helt sikker på, at deres forhold kun kan ende med at hun bliver såret. Der er nemlig masser af populære piger, der forsøger at score Jordan. Men nu skal Jordan og Amanda arbejde sammen om en romantisk skoleopgave.

Enhver pige vil ønske sig, at være i Amandas sko. Hun er den helt igennem gode pige, som nu også kurtiseres af skolens mest populære fyr. Moderat underholdende og erotisk high school romance, som dog forfalder til en hel del klicheer undervejs. Der henvises flere gange til den forudgående historie, som ikke er udgivet på dansk.

Der er mere drama og underholdning i fx Erin Watts serie "Royals", som starter med Papirprinsessen.