Bøger / faglitteratur / opskrifter

Meyers salater året rundt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


100 nye opskrifter fra Meyers madhus med fokus på årstidernes grønt og med inspiration fra både de hjemlige og internationale køkkener.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2016

af

af

Anette B. L Svendsen

d. 7. sep. 2016

Meyers madhus har lavet en inspirerende salatbog, med fokus på årstidernes grøntsager. Bogen indeholder 100 nye lækre opskrifter og burde kunne inspirere både novicen og den trænede salatsnedker.

100 nye opskrifter fra Meyers madhus, med fokus på årstidernes grønt. Opskrifterne bygges op omkring grøntsager fra de hjemlige egne, men inspireres også af asiatiske, mellemøstlige og middelhavets køkkener. Kogebogen indledes med ideer til brug af dressinger, olier og eddiker. Her beskrives også hvordan en god salat sammensættes, så konsistensen og smagssammensætningen bliver bedst. Opskrifterne er delt ind efter årstiderne, så det er muligt at benytte de grøntsager, der er tilgængelige på det pågældende tidspunkt. Bogens fotos er enkle, med fokus på indholdet i salaterne. Bagerst findes et sæsonregister samt et råvareregister. Claus Meyer har skrevet forordet og Lars Scheel, der er køkkenchef i Meyers madhus har udarbejdet opskrifterne.

Lækker salatbog med årstidernes grøntsager i fokus og med tips og tricks til at lave spændende og velsmagende salater. En god inspiration i køkkenet.

Andre salatbøger med fokus på årstiderne er den tidligere salatbog fra Claus Meyer Meyers salaterSuveræne salater året rundt, men også Suveræne salater året rundt giver ideer til, hvordan årstidens grønt kan blandes i salatskålenAndre salatbøger med fokus på årstiderne er den tidligere salatbog fra Claus Meyer Meyers salater, men også giver ideer til, hvordan årstidens grønt kan blandes i salatskålen.