Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mie Mus og Per Frø


Beskrivelse


Mie Mus bor sammen med mor og far. De spiser ost og en nød. Men nu er der ikke flere nødder. Mie Mus må afsted. Hun finder kun bær, det er ikke godt. Men så møder hun Per Frø. Han har en god ide.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2020

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 24. apr. 2020

Mie Mus bor sammen med mor og far. De spiser ost og en nød. Men nu er der ikke flere nødder. Mie Mus må afsted. Hun finder kun bær, det er ikke godt. Men så møder hun Per Frø. Han har en god ide. Fra 6 år.

"Mie Mus og Per Frø" er i serien "Max 3 bogstaver lydret" fra Forlaget Elysion. Vi lærer musen Mie at kende. Hun bor sammen med sine forældre i bunden af et stort træ. En dag har de ikke mere mad, og Mie Mus må afsted med en stor grå sæk. Heldigvis møder hun Per Frø, som kan hjælpe med at fylde sækken med nødder. På hvert opslag er en helsides farvet illustration. Teksten er sat i korte helsætninger med linjeskift efter hver sætning. Ingen ord har mere end 3 bogstaver, og alle ord er enten lydrette eller lydnære. Der kan findes elevopgaver på forlagets hjemmeside.

Fin lille historie til den allerførste læsning. Historier med små søde dyr er altid eftertragtede hos de små læsere. Illustrationerne har fine farver, og de spiller godt sammen med teksten.

Hvis man vil læse bøger med dyr i hovedrollerne kan man fx læse Vip på turAlvin og Adas hund. Man kan læse om en pige og hendes hund i Alvin og Adas hundHvis man vil læse bøger med dyr i hovedrollerne kan man fx læse Vip på tur. Man kan læse om en pige og hendes hund i .