Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mig og min far


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lasse går i gymnasiet og bor hos sin mor. Hans forældre blev skilt for længe siden, og han ser næsten aldrig sin far. Men denne weekend skal de være sammen. Hans far har inviteret ham på fisketur. Men turen går slet ikke som planlagt -.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. mar. 2018

Letlæst ungdomsroman på 50 sider for unge mellem 12 og 16 år om gymnasieeleven Lasse, der bor hos sin mor og alt for sjældent ser sin far. En weekend skal han på fisketur med sin far. En tur som slet ikke går efter planen.

Lasse fortæller sin historie tilbage fra da hans forældre blev skilt og frem til denne skæbnesvangre dag, hvor alt er tæt på at gå meget galt. Vi hører om skilsmissen, Lasses ulykkelige kærlighedsliv og alle festerne med sprut og sjov. Lasse og hans far er gledet lidt fra hinanden. Men båndet mellem dem er der stadig. De skal bare lige rystes sammen igen. Og det bliver de denne skæbnevangre weekend. Teksten er sat med store typer, lix er på 19 og sammensatte ord deles med bindestreg.

Det er en både spændende og rørende fortælling for unge læsere, som enten har svært ved at læse eller som bare ikke orker en tyk bog. En god læseoplevelse, som kan give lyst til efterfølgende at kaste sig over tykkere bøger.

Titlerne Død og citronmåneKlipper, kys og kokain og Klipper, kys og kokain er oplagte at læse, hvis man har været glad for denne bog. De behandler nogle af de samme emner og har samme sværhedsgrad, men er lidt mere omfattendeTitlerne Død og citronmåne og er oplagte at læse, hvis man har været glad for denne bog. De behandler nogle af de samme emner og har samme sværhedsgrad, men er lidt mere omfattende.