Musik / rock

Milan Allé


Anmeldelser (9)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2009

af

af

Thomas Tiedje

d. 7. okt. 2009

Manden med den store flab, biologen, DRs smagsdommer, foredragsholderen og samfundsrevseren Johan Olsen er tilbage med Magtens Korridorer. Indignationen over selvtilstrækkelighedens, egoismens og pænhedens facade i Danmark, og København i særdeleshed, er stadig kendetegnende for bandet, men lyden er sjovt nok selv blevet pænere og mere strømlinet, lagt i hænderne på The Cardigans-produceren Per Sunding. Det forhindrer dog ikke Olsen & Co. i stadig at have noget på hjerte, og skråle-med effekten er intakt, når Olsen - øh, skråler: <i>"Så gav han op/Og så gik han ned/Så gik hans samvittighed i seng igen/For så blev det nat".</i> Onde tunger vil påstå, at Magtens Korridorer blot er Kim Larsen Jam spædet op med Nephew, men undertegnede mener, at gruppen stadig udfylder et hul mellem glat mainstream-pop og indadvendt indie på den danske rockscene.


DR musik

2009

af

af

Hanne Katrine Rasmussen

2009

"Korridorerne drøner derudaf. På 'Milan Allé' færdes et væld af gode popmelodier, som man har lyst til at høre bare lige én gang til. Og opgraderingen af instrumentbesætningen og korets større fylde på flere af skæringerne viser, at Korridorerne tør og gør - og dét er al ære værd".


Gaffa [online]

d. 28. sep. 2009

af

af

Erik Barkman

d. 28. sep. 2009

"Milan Allé vinder noget finish og nogle finesser ved samarbejdet med Sunding, men taber også nerve og intensitet. Især Anders Ramhedes trommer klinger lovligt clicktrack-rigide. Det er en samling mundrette og meget Magtens Korridorer'ske sange, men Milan Allé formår ikke rigtig at formidle den fandenivoldske live-energi".


Jyllands-posten

d. 20. sep. 2009

af

af

Peter Schollert

d. 20. sep. 2009

"Det bliver nærmest grinagtigt, når ordene bliver mere råbt end sunget af sanger Johan Olsen. For når man råber højt, må man have noget at give videre. Ellers skal man tie stille ... hvis man ser bort fra Olsen-brølet, får man med den nye plade mindre af den gruppe, der med de første plader har formået at få en pæn stor fanskare herhjemme".


Politiken

d. 28. sep. 2009

af

af

Erik Jensen

d. 28. sep. 2009

"Med 'Milan Allé' har Magtens Korridorer begået et fremragende album og opdateret noget så håbløst gammeldags som rock'n'roll på en måde, der ikke sådan lader sig afvise af musikalske moder og luner. Gruppen har taget endnu et stort skridt mod det tidløse mesterværk, der næsten naturstridigt har ligget og luret i strengene, siden gruppen tilbage i 1997 besang hesteluderen Anne Grethe".


B.T.

d. 28. sep. 2009

af

af

Henning Høeg

d. 28. sep. 2009

"Selvom drengene bredvilligt kalder deres aftale med Universal Music »en lortekontrakt«, så er de ikke bange for endnu engang at være med til at redde de multinationales årsregnskab med dette spark i røven af et kvalitets rockalbum".


Berlingske tidende

d. 25. sep. 2009

af

af

Thomas Søie Hansen

d. 25. sep. 2009

"Nærværende udspil eksponerer flere nye sider af kvintetten; mere følsomme, snart sagt digteriske elementer afløser fremdeles tidligere tiders lyriske pisstakes og banaliteter. Alligevel ender »Milan Allé« ingenlunde i kedelig alvor og årstidsbestemt tungsind. Lige så er der sket noget på den musikalske front, fortidens garagerock-knallert startes kun, når det er nødvendigt".


Information

d. 5. okt. 2009

af

af

Klaus Lynggaard

d. 5. okt. 2009

"Sangene strækker sig fra det glimrende til det hæderlige. Ingen flovsere i denne ombæring. Men i sin essens er og bliver det bagstræberisk arbejdsmandsrock, sovs og kartofler over hele linjen, og man kan godt savne, at det musikalsk løftede sig lidt mere fra jorden, end det gør. Det kan Olsens konsekvent overbevisende vokalindsatser ikke altid kompensere for".


Ekstra bladet

d. 26. sep. 2009

af

af

Henrik Queitsch

d. 26. sep. 2009

"Magtens Korridorer er med andre ord blevet voksne. Hvilket nogen sikkert vil begræde, men jeg synes faktisk, at det klæder dem. Og 'Milan Allé' er et vellykket eksempel på, at det ikke behøver blive kedeligt af den grund. Snarere tværtimod. Jo mere man har at miste, des mere er der på spil".

Vurdering : 4/6.