Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mille Møgunge - blander sig i alt


Beskrivelse


3 skønne og skøre historier om Kamille Madsen aka Mille Møgunge. I denne bog forsøger hun blandt andet at brygge en hormonsmoothie der kan gøre drenge forelskede, mon det lykkes?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 20. sep. 2018

"Mille Møgunge" er tilbage i god form og sætter huset, skolen og museet på den anden ende. Er du til sjov og ballade, så glæd dig til 2 nye bøger i serien som tilsammen rummer hele 6 nye historier. Kan læses fra 8 år.

I "Mille Møgunge blander sig i alt" kan du blandt andet læse om Kamille Madsens forsøg med at lave hormonsmoothies der måske kan hjælpe drenge med at blive forelsket i hendes søster og i "Mille Møgunge bager en gave" får du blandt andet at høre, hvordan Mille giver sin mor den bedste fødselsdagsgave nogensinde - og det er vel at mærke ikke kagen, der er kronen på værket. I det hele taget ender Kamille Madsens helhjertede forsøg på at gøre det rigtige som regel med at give gevaldigt bagslag.

6 super skønne og sjove historier om den sprudlende Kamille Madsens bedrifter. Bøgerne indeholder sjove sort/hvid tegninger og er i det hele taget bare garanti for en kæmpe portion smil og grin.

Hvis man er til denne type sjove bøger med små historier, vil man også kunne lide serien om de gakkede missioner som tvillingerne Olfert og Olfert mestrer i Megasnyd og mælkesnotAnna Englelud - megafan!. Humoren er heller ikke til at tage fejl af i serien om Anna Englelud hvor man også får 3 historier serveret i Anna Englelud - megafan!Hvis man er til denne type sjove bøger med små historier, vil man også kunne lide serien om de gakkede missioner som tvillingerne Olfert og Olfert mestrer i Megasnyd og mælkesnot. Humoren er heller ikke til at tage fejl af i serien om Anna Englelud hvor man også får 3 historier serveret i .