Bøger / faglitteratur til børn

Min første koran historiebog : de bedste historier fra koranen


Beskrivelse


42 letlæselige historier fra Koranen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. mar. 2015

af

af

Louise Urban Andersen

d. 19. mar. 2015

Udvalgte fortællinger fra Koranen fortalt og illustreret for de 5-10-årige. Bogen kan anvendes som introduktion til Koranen og islam.

42 historier fra Koranen fortalt for børn i et let forståeligt sprog med tilhørende illustrationer. Ved navne, der har en dansk benævnelse, er den angivet i parentes. Bagest i bogen er der en oversigt, der viser hvilken Sura de forskellige kapitler tilhører. Bogen er udgivet af islamguide.dk, der ønsker at udbrede kendskabet til islam.

De udvalgte historier omhandler begyndelsen (skabelsen), Noahs Ark og andre historier, som er velkendte - også for ikke-muslimer. Illustrationerne er farverige og i børnehøjde. Sproget er letforståeligt, men læseligheden kan være svær for begynderne. Historiernes indhold læses derfor bedst sammen med en voksen, som også vil kunne støtte barnet i forståelsen af de fortællinger, der lægger op til samtale.

Der findes i forvejen Koranfortællinger for børnKoranfortællinger for børn, der retter sig mod samme målgruppe, men indeværende bog indeholder flere fortællinger Der findes i forvejen , der retter sig mod samme målgruppe, men indeværende bog indeholder flere fortællinger .